Page 14 of 14

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Wed Jun 02, 2021 9:50 pm
by juangea
Ok, thanks :)

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Thu Jun 03, 2021 9:42 am
by Dade
Dade wrote:
Wed Jun 02, 2021 4:13 pm
juangea wrote:
Wed Jun 02, 2021 11:59 am
Are the Linux ones also with 3.9 or not yet?
Not yet.
New Linux builds are now on compatible with Blender v2.93.

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Wed Jun 09, 2021 7:13 pm
by Carlosmpa
I must be doing something wrong on my side because I simply can't get Luxcore add-on to be enabled.
I deleted Blender 2.92, deleted all Luxcore install files. Downloaded Blender 2.93 and the latest BlendLuxCore build Today ( June9th).
I can install the plugin, but every time I try to enable it it shows the following error:
LuXCorre error.jpg

I had 2.5 working with no issues on Blender 2.92 with GPU support but.... well you know, there is a newer version so I upgraded...
I have tried to install the Master and replace the Bin files, did not work, Install the Latest build, will not enable.

I'm on a Mac Pro
OS 11.4 Intel Xeon E5. 64Gb Ram
Dual AMD FirePro D700

Any ideas on How I can get this working again?

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Wed Jun 09, 2021 10:53 pm
by Dade
Carlosmpa wrote:
Wed Jun 09, 2021 7:13 pm
Any ideas on How I can get this working again?
Try to check if you have the mentioned missing file (i.e. "libtiff.5.dylib"). I don't have a a Mac but I downloaded the .zip and it looks like the motioned file is there.

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Thu Jun 10, 2021 6:21 pm
by Carlosmpa
Thanks for the reply. I checked the installed folders and both of the files mentioned in the error are in the folder, so I'm not sure why the error says it can't be found.
LuxErr-2.jpg

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Wed Jun 23, 2021 7:25 pm
by Carlosmpa
So I found the solution to this and I thought I'd post in case anyone else runs into this same issue. it was a lot simpler than I thought.

The "scripts" folder was created with Read Only permissions. Once I changed the permissions for admins and system to be Read and Write then Luxcore installed successfully.

I found someone with a similar issue and the solution in this thread.
https://developer.blender.org/T77962

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Wed Jul 07, 2021 1:49 pm
by JulianoLisboa
Hello, in the new daily compilation this is giving this error when rendering via GPU. Even in the standard blender scene with a cube a light and a camera.

Unknown filter type in CompiledScene::AddImageMap(): 183620

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Wed Jul 07, 2021 2:11 pm
by Dade
JulianoLisboa wrote:
Wed Jul 07, 2021 1:49 pm
Hello, in the new daily compilation this is giving this error when rendering via GPU. Even in the standard blender scene with a cube a light and a camera.

Unknown filter type in CompiledScene::AddImageMap(): 183620
I should have fixed this problem (the fix will be included in the next build).

Re: LuxCoreRender daily/automatic builds

Posted: Wed Jul 07, 2021 5:59 pm
by JulianoLisboa
Dade wrote:
Wed Jul 07, 2021 2:11 pm
JulianoLisboa wrote:
Wed Jul 07, 2021 1:49 pm
Hello, in the new daily compilation this is giving this error when rendering via GPU. Even in the standard blender scene with a cube a light and a camera.

Unknown filter type in CompiledScene::AddImageMap(): 183620
I should have fixed this problem (the fix will be included in the next build).
Thank you very much, you are always very helpful.