console halt progress status updates

Use this forum for general user support and related questions.
Post Reply
zukazuka
Posts: 6
Joined: Sat Apr 14, 2018 2:46 pm

console halt progress status updates

Post by zukazuka » Thu May 31, 2018 11:17 pm

I'm using a command line script via console to render multiple blender files "batch style". The script calls blender and the blender addon.

I can't see any way to show the progress in relation to halt condition:

Code: Select all

Fra:2 Mem:85.10M (0.00M, Peak 140.47M) | Time:02:55.88 | Film refresh in 76s
Fra:2 Mem:85.10M (0.00M, Peak 140.47M) | Time:02:56.89 | Film refresh in 75s
Fra:2 Mem:85.10M (0.00M, Peak 140.47M) | Time:02:57.90 | Film refresh in 74s
Fra:2 Mem:85.10M (0.00M, Peak 140.47M) | Time:02:58.92 | Film refresh in 73s
[LuxCore][180.199] Convergence test: ToDo Pixels = 2073338, Max. Error = 1342.79 [343754/256]
I'm using samples as the halt criteria - it would be nice if it showed something like "samples 500/2000" or something like that so you can see the progress.

(using luxcore 2.1 alpha1)

User avatar
B.Y.O.B.
Developer
Posts: 1104
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:08 pm
Location: Germany
Contact:

Re: console halt progress status updates

Post by B.Y.O.B. » Thu May 31, 2018 11:37 pm

Thanks for the report, I pushed a fix.
https://github.com/LuxCoreRender/BlendL ... bcbe5a9723
It looks like this now:

Code: Select all

Fra:3 Mem:34.07M (0.00M, Peak 51.17M) | Time:00:03.22 | 5/7 Samples | Samples/Sec 1.0 M | Path CPU + Sobol | 2 Tris | Refreshing film...
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

zukazuka
Posts: 6
Joined: Sat Apr 14, 2018 2:46 pm

Re: console halt progress status updates

Post by zukazuka » Thu May 31, 2018 11:49 pm

awesome! thanks

Post Reply