Network render

Use this forum for general user support and related questions.
User avatar
Dade
Developer
Posts: 1187
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Re: Network render

Post by Dade » Mon May 07, 2018 9:54 am

Dade wrote:
Mon May 07, 2018 9:39 am
Going to try Windows.
It seems to be a Windows-only problem :roll: Going to check what is going on.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Dade
Developer
Posts: 1187
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Re: Network render

Post by Dade » Tue May 08, 2018 10:21 am

Dade wrote:
Mon May 07, 2018 9:54 am
Dade wrote:
Mon May 07, 2018 9:39 am
Going to try Windows.
It seems to be a Windows-only problem :roll: Going to check what is going on.
The only problem on Windows seems a division by zero on an elapsed time due to the very low timer resolution. However I was getting an explicit error, not a freeze like you. Once I fixed the division by zero, it works fine here:
net.jpg
Can you try if this (https://drive.google.com/file/d/1bf662u ... sp=sharing) pyluxcoretool.exe is working for you ? I have the feeling that the division by zero isn't your problem.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Sharlybg
Supporting Users
Posts: 640
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:11 pm
Location: Ivory Coast

Re: Network render

Post by Sharlybg » Wed May 09, 2018 10:06 am

Can you try if this (https://drive.google.com/file/d/1bf662u ... sp=sharing) pyluxcoretool.exe is working for you ? I have the feeling that the division by zero isn't your problem.
As you expect it doesn't change SiR Sherlock holmes ;) !
NTW r.jpg
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

Post Reply