Network render

Use this forum for general user support and related questions.
User avatar
Sharlybg
Supporting Users
Posts: 626
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:11 pm
Location: Ivory Coast

Network render

Post by Sharlybg » Sun May 06, 2018 3:39 pm

Hi !
Just want to test network rendering but can't get to work ! after following wiki step for NTWK Render i end up with theses to screen without any render:

Both machine are under W10 64bits
netconsol.jpg
netnode.jpg
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
B.Y.O.B.
Developer
Posts: 1312
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:08 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Network render

Post by B.Y.O.B. » Sun May 06, 2018 4:11 pm

Have you tried starting both master and slave on the same computer, does that work?
Did you allow the connection in the firewall? (on Windows 7 there's a popup window asking for permission, don't know how it is on Windows 10)
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Dade
Developer
Posts: 1183
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Re: Network render

Post by Dade » Sun May 06, 2018 4:15 pm

Sharlybg wrote:
Sun May 06, 2018 3:39 pm
Just want to test network rendering but can't get to work ! after following wiki step for NTWK Render i end up with theses to screen without any render:

Both machine are under W10 64bits
I need to see the end of the master log (lower text box). You seem to have an ongoing rendering, why you say it doesn't work ? Do you get an error ?
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Sharlybg
Supporting Users
Posts: 626
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:11 pm
Location: Ivory Coast

Re: Network render

Post by Sharlybg » Sun May 06, 2018 4:19 pm

B.Y.O.B. wrote:
Sun May 06, 2018 4:11 pm
Have you tried starting both master and slave on the same computer, does that work?
Did you allow the connection in the firewall? (on Windows 7 there's a popup window asking for permission, don't know how it is on Windows 10)
Yes there is a pop up window and i allow connection in firewall. I also tried both master and slave on the same computer and it doesn't work.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Dade
Developer
Posts: 1183
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Re: Network render

Post by Dade » Sun May 06, 2018 4:25 pm

Sharlybg wrote:
Sun May 06, 2018 4:19 pm
It doesn't work.
You have to post details of how it doesn't work.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Sharlybg
Supporting Users
Posts: 626
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:11 pm
Location: Ivory Coast

Re: Network render

Post by Sharlybg » Sun May 06, 2018 4:28 pm

Dade wrote:
Sun May 06, 2018 4:15 pm
Sharlybg wrote:
Sun May 06, 2018 3:39 pm
Just want to test network rendering but can't get to work ! after following wiki step for NTWK Render i end up with theses to screen without any render:

Both machine are under W10 64bits
I need to see the end of the master log (lower text box). You seem to have an ongoing rendering, why you say it doesn't work ? Do you get an error ?

All Cpus are unused like i miss something :?:
Master.jpg
client.jpg
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Dade
Developer
Posts: 1183
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Re: Network render

Post by Dade » Sun May 06, 2018 4:35 pm

Sharlybg wrote:
Sun May 06, 2018 4:28 pm
All Cpus are unused like i miss something :?:
The output of your node is strange, it looks frozen half way loading the scene. Can you post the .bcf somewhere so I can try it :?:

Or just repeat the test with a simple scene (i.e. a cube) just to check if it works ?
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Sharlybg
Supporting Users
Posts: 626
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:11 pm
Location: Ivory Coast

Re: Network render

Post by Sharlybg » Sun May 06, 2018 4:46 pm

Dade wrote:
Sun May 06, 2018 4:35 pm
Sharlybg wrote:
Sun May 06, 2018 4:28 pm
All Cpus are unused like i miss something :?:
The output of your node is strange, it looks frozen half way loading the scene. Can you post the .bcf somewhere so I can try it :?:

Or just repeat the test with a simple scene (i.e. a cube) just to check if it works ?
almost the same with a cube :

https://drive.google.com/open?id=1o1kGJ ... ghwAS6Arzl
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
B.Y.O.B.
Developer
Posts: 1312
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:08 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Network render

Post by B.Y.O.B. » Sun May 06, 2018 5:47 pm

I can also reproduce it here with a completely unrelated scene.
I tried pressing the "Force Film Download"/"Force Film Merge" buttons, but they only print the messages you see in the screenshot to the log.
Attachments
Unbenannt.PNG
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Dade
Developer
Posts: 1183
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Re: Network render

Post by Dade » Mon May 07, 2018 9:39 am

Sharlybg wrote:
Sun May 06, 2018 4:46 pm
almost the same with a cube :

https://drive.google.com/open?id=1o1kGJ ... ghwAS6Arzl
It is working fine on Linux:
cube.jpg
Going to try Windows.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

Post Reply