RAM

Use this forum for general user support and related questions.
Post Reply
Racleborg
Posts: 532
Joined: Sat Apr 07, 2018 10:31 am
Location: UK

RAM

Post by Racleborg » Sat May 05, 2018 7:25 pm

Hi

So long as my scene fits inside my RAM, will adding more RAM make the render run any faster if I still only have the same amount of RAM being used by other programmes?

Thanks

User avatar
Dade
Developer
Posts: 3398
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm
Location: Italy

Re: RAM

Post by Dade » Sat May 05, 2018 7:30 pm

Racleborg wrote:
Sat May 05, 2018 7:25 pm
So long as my scene fits inside my RAM, will adding more RAM make the render run any faster if I still only have the same amount of RAM being used by other programmes?
Nope, having more RAM than the required amount by a rendering will not reduce the rendering time.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

Racleborg
Posts: 532
Joined: Sat Apr 07, 2018 10:31 am
Location: UK

Re: RAM

Post by Racleborg » Sat May 05, 2018 9:05 pm

Dade
Thank you

Post Reply