Forum attachment bug

General project and community related discussions and offtopic threads.
Post Reply
User avatar
Dade
Developer
Posts: 1145
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Forum attachment bug

Post by Dade » Wed Jan 17, 2018 11:13 am

phpBB (the forum software) has a serious bug in last release: https://tracker.phpbb.com/browse/PHPBB3-15506

Post attachments are lost when editing a post and in few other cases.

They should have fixed this problem and it will be available in the next release. I will install the new version as soon as it is available.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
B.Y.O.B.
Developer
Posts: 1211
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:08 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Forum attachment bug

Post by B.Y.O.B. » Wed Jan 17, 2018 11:19 am

Looking forward to the fix.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Dade
Developer
Posts: 1145
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Re: Forum attachment bug

Post by Dade » Fri Jan 26, 2018 1:07 pm

Test 1:
bug 2.jpg
Test 2:
bug.jpg
Edit...
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
Dade
Developer
Posts: 1145
Joined: Mon Dec 04, 2017 8:36 pm

Re: Forum attachment bug

Post by Dade » Fri Jan 26, 2018 1:08 pm

Ok, it should be fixed, I have hand applied the patch: https://github.com/phpbb/phpbb/pull/5082/files
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

User avatar
B.Y.O.B.
Developer
Posts: 1211
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:08 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Forum attachment bug

Post by B.Y.O.B. » Fri Jan 26, 2018 1:33 pm

Thanks, this makes life easier.
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

Post Reply