Search found 3546 matches

by Dade
Sun Jun 07, 2020 10:04 am
Forum: User Support
Topic: 2.83 plugin error
Replies: 12
Views: 575

Re: 2.83 plugin error

It looks like your OpenCL driver installation is broken, it happens sometime with automatic Windows update. Try to re-install NVIDIA driver and than check if OpenCL is working fine by running LuxMark.
by Dade
Sat Jun 06, 2020 10:27 pm
Forum: Computer Graphic News
Topic: AI gets more and more important in Simulations
Replies: 2
Views: 409

Re: AI gets more and more important in Simulations

kintuX wrote:
Sat Jun 06, 2020 10:21 pm
So we are better organized, here we have a special category for every and all Computer Graphic News 8-)
It was my fault, I moved the thread from Development forum to the wrong one.
by Dade
Sat Jun 06, 2020 10:25 pm
Forum: User Support
Topic: CUDA driver API error CUDA_ERROR_NOT_INITIALIZED
Replies: 1
Views: 157

Re: CUDA driver API error CUDA_ERROR_NOT_INITIALIZED

This apparently happen if you have CUDA installed but no NVIDA GPU available. Do you have ever installed NVIDIA drivers on that PC ?
by Dade
Sat Jun 06, 2020 6:09 pm
Forum: User Support
Topic: What LUT's do you like?
Replies: 4
Views: 299

Re: What LUT's do you like?

Fox wrote:
Sat Jun 06, 2020 2:39 pm
Could there be presets in exporter, or there is license issue?
May be, we would have to look for files released under some kind of free license.
by Dade
Sat Jun 06, 2020 9:38 am
Forum: User Support
Topic: 2.83 plugin error
Replies: 12
Views: 575

Re: 2.83 plugin error

Dmi3ryd wrote:
Sat Jun 06, 2020 7:46 am
How can I see log file?
If you open Blender log console, there should be a lot of information there: https://blender.stackexchange.com/quest ... on-windows
by Dade
Fri Jun 05, 2020 9:41 pm
Forum: User Support
Topic: 2.83 plugin error
Replies: 12
Views: 575

Re: 2.83 plugin error

Dmi3ryd wrote:
Fri Jun 05, 2020 7:39 pm
Error: | clBuildProgram
Winwows 10
You need to post the complete error: a cut&paste of the log or a screenshot.
by Dade
Fri Jun 05, 2020 6:59 pm
Forum: User Support
Topic: 2.83 plugin error
Replies: 12
Views: 575

Re: 2.83 plugin error

Dmi3ryd wrote:
Fri Jun 05, 2020 6:08 pm
After the official release of Blender 2.83, the plugin refused to work.
Gives an error message. Is there a build in which the bug is fixed?
What error message ? And what OS are you using ? MacOS ?
by Dade
Fri Jun 05, 2020 11:06 am
Forum: User Support
Topic: Opinion ...
Replies: 3
Views: 239

Re: Opinion ...

He would like to have a collection of materials right away at hand with the render engine, sort of "Material Library VX" style. This is what LoL is supposed to be (linked by Lacilaci). He would need some stages that are already lighted so he can just place his Objects there and get forward. The ide...
by Dade
Thu Jun 04, 2020 6:47 pm
Forum: User Support
Topic: Out of Core.How its work
Replies: 6
Views: 916

Re: Out of Core.How its work

PetrT wrote:
Thu Jun 04, 2020 3:32 pm
CPU+GPU part of image is not rendered
Yes, it is a known problem, it is not possible to known the amount of samples for CPUs+GPUs.
by Dade
Thu Jun 04, 2020 3:07 pm
Forum: Development
Topic: RT Viewport Engine output for Visualization?
Replies: 6
Views: 907

Re: RT Viewport Engine output for Visualization?

In my case I am doing an animated camera + animated sunlamp/sky in a photoscanned church from Sketchfab (1.2M tris). This is probably why it is so much faster for me to go frame to frame in viewport. When I do F12 render the export per frame is ~10s and in viewport it is 1s. Yes, you are paying the...