Search found 111 matches

by marcatore
Thu Oct 18, 2018 7:25 pm
Forum: Works in Progress
Topic: Clouds
Replies: 6
Views: 293

Re: Clouds

Yes, it's really a good result.
by marcatore
Fri Oct 12, 2018 6:59 am
Forum: Development
Topic: Object ID access in materials
Replies: 15
Views: 393

Re: Object ID access in materials

super useful!!
by marcatore
Mon Oct 08, 2018 2:40 pm
Forum: Works in Progress
Topic: first steps
Replies: 57
Views: 1479

Re: first steps

Krita uses 32bit per channel. As suggested should solve the problem
by marcatore
Wed Oct 03, 2018 9:54 am
Forum: Finished Work
Topic: Luxcore New Tutorial
Replies: 5
Views: 581

Re: Luxcore New Tutorial

thank you very much for this.
by marcatore
Sun Sep 30, 2018 7:33 pm
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.1alpha4 released
Replies: 37
Views: 2120

Re: LuxCoreRender v2.1alpha4 released

Found another strange thing (I hope to auto solve like before... :) ) Set "Use OpenCL" in the LuxCore Imagepipeline in the camera settings, then enable Bloom, render stop and console give this error "RuntimeError: clEnqueueNDRangeKernel ERROR: clEnqueueNDRangeKernel [LuxCore][12684.953] [GeForce GTX...
by marcatore
Sun Sep 30, 2018 7:14 pm
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.1alpha4 released
Replies: 37
Views: 2120

Re: LuxCoreRender v2.1alpha4 released

False alarm.
I had bad mesh normal. I did a "recalculate normals" and everything is fine.
by marcatore
Sun Sep 30, 2018 7:14 pm
Forum: User Support
Topic: DLSC test
Replies: 62
Views: 1821

Re: DLSC test

by marcatore
Sun Sep 30, 2018 1:07 pm
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.1alpha4 released
Replies: 37
Views: 2120

Re: LuxCoreRender v2.1alpha4 released

I have a problem with glossy material.
It seems that the reflections doesn't work. Anyone else?
by marcatore
Sun Sep 30, 2018 12:27 pm
Forum: User Support
Topic: DLSC test
Replies: 62
Views: 1821

Re: DLCS test

I've problem with DLCS.
This is what I've
Image

Lux2.1 alpha4 using GPU
All default settings


There are that blobs.
Any suggestions?
by marcatore
Sun Sep 30, 2018 12:08 pm
Forum: User Support
Topic: cannot activate lux render
Replies: 31
Views: 744

Re: cannot activate lux render

I've installed in another computer (@ home) and I had the same problem on addon activation. (@work all is fine) Yesterday I've solved just installing the Intel "thing". Today I've tried again and Luxcore failed to load. So I've tried to install Visual Studio thing but nothing solved. I've tried to r...