Textures Don't Save - Mac Beta3

Use this forum for general user support and related questions.
Post Reply
CEROE
Posts: 8
Joined: Wed Jan 09, 2019 11:34 pm

Textures Don't Save - Mac Beta3

Post by CEROE » Wed Jan 09, 2019 11:54 pm

I downloaded the latest BlendLuxCore v2.1beta3 for Mac and have tried both versions in Blender 2.79b. Textures are not saving. Even while working on a scene they are disappearing. I've tried packing the textures and saving, but that hasn't worked either. Any ideas what might be happening?

Love the new Luxcore renderer in Blender. Textures look great and are easy to set up.

Carl

CEROE
Posts: 8
Joined: Wed Jan 09, 2019 11:34 pm

Re: Textures Don't Save - Mac Beta3

Post by CEROE » Thu Jan 10, 2019 12:43 am

The entire material doesn't save, not just the textures.

User avatar
B.Y.O.B.
Developer
Posts: 2243
Joined: Mon Dec 04, 2017 10:08 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Textures Don't Save - Mac Beta3

Post by B.Y.O.B. » Thu Jan 10, 2019 8:08 am

This was a bug in Blender 2.79a I think, are you sure you are using 2.79b?
https://github.com/LuxCoreRender/BlendLuxCore/issues/12
Support LuxCoreRender project with salts and bounties

CEROE
Posts: 8
Joined: Wed Jan 09, 2019 11:34 pm

Re: Textures Don't Save - Mac Beta3

Post by CEROE » Thu Jan 10, 2019 8:46 am

I re-downloaded 2.79b and deleted the previous one. It appears to be the same version (Created/Modified 3/22/18). Anyway, everything works properly now. The materials were saving, but not showing up. They would even disappear from one object while I worked on another one. I must've corrupted my version somehow.

I'm really impressed with the new LuxCore. It's easy to use and the results are great. Doubt I'll be using Cycles much now.

I have artwork on Artstation and will create something with LuxCoreRender and post it. The test renders have been far superior to Cycles in my opinion and with much less work.

Thanks for responding!

Post Reply