Search found 48 matches

by Taka
Thu May 02, 2019 11:19 pm
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.2beta1 released
Replies: 19
Views: 5862

Re: LuxCoreRender v2.2beta1 released

provisory wrote:
Thu May 02, 2019 1:53 pm

Here I used only procedural textures, and - as expected - the patterns nicely follow the shape of the leaves:
Looks good!
by Taka
Wed May 01, 2019 10:35 pm
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.2beta1 released
Replies: 19
Views: 5862

Re: LuxCoreRender v2.2beta1 released

Custom viewport color!!! Thank you!!!
by Taka
Tue Apr 30, 2019 6:19 pm
Forum: User Support
Topic: Bump of Mix Material not showing with OpenCL
Replies: 7
Views: 879

Re: Bump of Mix Material not showing with OpenCL

Perfect! Thanks B.Y.O.B.!
by Taka
Tue Apr 30, 2019 4:28 pm
Forum: User Support
Topic: Bump of Mix Material not showing with OpenCL
Replies: 7
Views: 879

Re: Bump of Mix Material not showing with OpenCL

Egert_Kanep wrote:
Tue Apr 30, 2019 7:12 am
That is because for opencl you have to put bump into mix material bump input
Thanks for the response. I have a question though. How do you control the mix factor when you use mix material bump input?
by Taka
Mon Apr 29, 2019 11:03 pm
Forum: User Support
Topic: Bump of Mix Material not showing with OpenCL
Replies: 7
Views: 879

Bump of Mix Material not showing with OpenCL

Hi,

I just noticed that If I use Mix Material, rendering doesn't show bump properly with OpenCL. With CPU, it works as expected.
by Taka
Wed Apr 17, 2019 10:28 pm
Forum: User Support
Topic: Matte Translucent Material Node
Replies: 6
Views: 720

Matte Translucent Material Node

Hi,

Just a quick question. Isn't it supposed be a "Diffuse Color" instead of a "Reflection Color" in the node?
by Taka
Tue Apr 16, 2019 9:26 pm
Forum: User Support
Topic: Error opening image file
Replies: 13
Views: 1544

Re: Error opening image file

Will do, thanks!
by Taka
Tue Apr 16, 2019 8:17 pm
Forum: User Support
Topic: Error opening image file
Replies: 13
Views: 1544

Re: Error opening image file

The randomness sounds weird. Maybe some other addon/program interfering? Does the disk have enough space? I'm using work computer so I'll see if this happens with my home computer. I'm kind of suspecting this has something to do the "Asset Management" add on, but it's so essential for my workflow.....
by Taka
Tue Apr 16, 2019 7:10 pm
Forum: User Support
Topic: Error opening image file
Replies: 13
Views: 1544

Re: Error opening image file

I completely understand. The problem is this error happens randomly so the same file has the problem one day, then next day it doesn't. I know it would help you troubleshoot if I can constantly recreate the issue and give the scene. I'm wondering if this happens to other people though. I'll share if...
by Taka
Tue Apr 16, 2019 5:10 pm
Forum: User Support
Topic: Error opening image file
Replies: 13
Views: 1544

Re: Error opening image file

I tried unpacking (tried a few different options), some linked objects lose their materials(rendered in pink). Sample error log goes like this: Node "Imagemap" in tree "Leather_Brown": Could not find image "AI43_002_leather_color_01.jpg" at path "//textures/AI43_002_leather_color_01.jpg" (Not an exi...