Search found 26 matches

by johannes.wilde
Thu Aug 08, 2019 1:07 pm
Forum: Development
Topic: BlendLuxCore Development
Replies: 827
Views: 148791

Re: BlendLuxCore Development

Thank you for that tip. I will try it later this day.
by johannes.wilde
Thu Aug 08, 2019 12:13 pm
Forum: Development
Topic: BlendLuxCore Development
Replies: 827
Views: 148791

Re: BlendLuxCore Development

Thank you so much for LuxCore for Blender 2.8x! I tested it today with this scene (Metropolis+OpenCl+PhotonGI+Environment Cache). Viewport renders smooth. I did the final render with a halt after 15 minutes on a 2080ti and i think the result after that short time is pretty good, for denoising does n...
by johannes.wilde
Tue Aug 06, 2019 9:55 pm
Forum: Development
Topic: BlendLuxCore Development
Replies: 827
Views: 148791

Re: BlendLuxCore Development

Tomorrow I will merge the 2.80 branch into master and there will be a release of v2.2beta3 with packages for Blender 2.79 and 2.80. The 2.80 release will be experimental and not production ready. I'll create a list with the known issues for you. That's great news! The 2.8 port looks so promising! T...
by johannes.wilde
Mon Jul 22, 2019 10:02 pm
Forum: User Support
Topic: Error: OpenCl viewport render doesn't work
Replies: 14
Views: 1567

Re: Error: OpenCl viewport render doesn't work

Thank you, man!
It works, even the viewport denoising works now.
by johannes.wilde
Sun Jul 21, 2019 9:51 pm
Forum: User Support
Topic: Error: OpenCl viewport render doesn't work
Replies: 14
Views: 1567

Re: Error: OpenCl viewport render doesn't work

Hey there! Thanks for the update, but it produces some new error- This is the output i get: <kernel>:9414:30: warning: passing 'const __global float *' to parameter of type '__global float *' discards qualifiers VSTORE3F(origP + uu * dpdu, &hitPoint->p.x); ^~~~~~~~~~~~~~ <kernel>:94:47: note: passin...
by johannes.wilde
Sat Jul 20, 2019 6:16 pm
Forum: User Support
Topic: Error: OpenCl viewport render doesn't work
Replies: 14
Views: 1567

Re: Error: OpenCl viewport render doesn't work

[LuxCore][31.359] [PathOCLBaseRenderThread::0] Compiling kernels [LuxCore][31.500] [PathOCLBaseRenderThread::0] PathOCL kernel compilation error ERROR clBuildProgram[CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE]: <kernel>:17360:6: error: expected ')' bsdf, ^ <kernel>:17358:33: note: to match this '(' return SphereLight...
by johannes.wilde
Sat Jul 20, 2019 5:30 pm
Forum: User Support
Topic: Error: OpenCl viewport render doesn't work
Replies: 14
Views: 1567

Re: Error: OpenCl viewport render doesn't work

Wow!
That's a fast reply!
I already have installed the newest builds. It does not work in my case.
It hangs with the same message.
by johannes.wilde
Sat Jul 20, 2019 5:23 pm
Forum: User Support
Topic: Error: OpenCl viewport render doesn't work
Replies: 14
Views: 1567

Error: OpenCl viewport render doesn't work

Hey there, i can't figure out why my OpenCL viewport doesn't work, while final render works fine. I tried it with 2.2beta2 and latest builds. The console gives me this error output: [PathOCLBaseRenderThread::0] Compiling kernels [PathOCLBaseRenderThread::0] PathOCL kernel compilation error ERROR clB...
by johannes.wilde
Tue Oct 30, 2018 1:59 pm
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.1beta1 released
Replies: 24
Views: 8493

Re: LuxCoreRender v2.1beta1 released

I absolutely love the Object-ID node!
by johannes.wilde
Fri Oct 26, 2018 10:46 am
Forum: User Support
Topic: Render Settings to Default Values
Replies: 2
Views: 750

Re: Render Settings to Default Values

Thanks, perfect.
That's exactly what i wanted to know. I was just to stupid to find! :)