Search found 4 matches

by netlinker
Tue Feb 04, 2020 4:54 pm
Forum: User Support
Topic: Black Image rendering on GPU
Replies: 7
Views: 390

Re: Black Image rendering on GPU

Aha, this explanes it. I'm working on getting opencl to work now for the AMD. Setup is split. I'm using one monitor with the AMD and one with the NVIDIA. Although the NVIDIA messed up my xorg.conf which in turn disabled the AMD video output (I had the AMD first). I have a Linux setup with AMD GPU c...
by netlinker
Tue Feb 04, 2020 3:47 pm
Forum: User Support
Topic: Black Image rendering on GPU
Replies: 7
Views: 390

Re: Black Image rendering on GPU

Aha, this explanes it. I'm working on getting opencl to work now for the AMD. Setup is split. I'm using one monitor with the AMD and one with the NVIDIA. Although the NVIDIA messed up my xorg.conf which in turn disabled the AMD video output (I had the AMD first). The possibility to switch the opencl...
by netlinker
Tue Feb 04, 2020 3:23 pm
Forum: User Support
Topic: Black Image rendering on GPU
Replies: 7
Views: 390

Re: Black Image rendering on GPU

Yes I am on Linux and the AMD driver is the old radeon open source driver. I didn't get Luxmark to run. It's just saying this on startup, but I wasn't able to figure out the problem: terminate called after throwing an instance of 'cl::Error' what(): clGetDeviceIDs ./luxmark: line 12: 27538 Aborted (...
by netlinker
Tue Feb 04, 2020 1:38 pm
Forum: User Support
Topic: Black Image rendering on GPU
Replies: 7
Views: 390

Black Image rendering on GPU

Hi, I have a problem with my Blender Luxcore setup (blendluxcore 2.2 blender 2.79). Every time I try to render a scene with amd gpu support, it crashed the first time and renders a black image from there on even if I set the render to CPU only. I have the unusual setup of a AMD FirePro V4800 and a N...