Search found 24 matches

by Floke
Tue Apr 09, 2019 12:02 am
Forum: Finished Work
Topic: Caffe
Replies: 6
Views: 325

Re: Caffe

Can I put some of these in our gallery ? If that's ok with you, please tell me the name I should use to credit you, and optionally your website/portfolio. Ofc u can! It will be very nice, thanks for that. This scene is part of a commercial project that is being made by our company Nexus Studio. Ple...
by Floke
Mon Apr 08, 2019 7:32 am
Forum: Finished Work
Topic: Caffe
Replies: 6
Views: 325

Re: Caffe

Thanks!
by Floke
Sun Apr 07, 2019 8:34 pm
Forum: User Support
Topic: LuxCore didt see OpenCL devices on Linux
Replies: 18
Views: 2222

Re: LuxCore didt see OpenCL devices on Linux

Thanks for awesome render engine! =)
by Floke
Sun Apr 07, 2019 7:49 pm
Forum: Finished Work
Topic: Caffe
Replies: 6
Views: 325

Caffe

Some renders for interiors. Started using Luxcore 2.2 alpha1 in work :)
by Floke
Sun Apr 07, 2019 7:38 pm
Forum: User Support
Topic: LuxCore didt see OpenCL devices on Linux
Replies: 18
Views: 2222

Re: LuxCore didt see OpenCL devices on Linux

Guys I finally found solution for fedora systems and Nvidia cards! For OpenCL luxcore just needed to remove some files from "etc/OpenCL/vendors" directory. Only nvidia.icd must stay here and luxcore OpenCl start working!
Удачи всем!
by Floke
Tue Mar 05, 2019 6:14 am
Forum: User Support
Topic: wrong light groups with OpenCL
Replies: 33
Views: 1205

Re: wrong light groups with OpenCL

On CPU clamps output with light groups work perfect
by Floke
Tue Mar 05, 2019 6:11 am
Forum: User Support
Topic: wrong light groups with OpenCL
Replies: 33
Views: 1205

Re: wrong light groups with OpenCL

I have the same problem but I found that happens only when clamp output is on, if I disable it all works fine.
by Floke
Mon Mar 04, 2019 7:11 am
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.2alpha0 released
Replies: 32
Views: 4348

Re: LuxCoreRender v2.2alpha0 released

This is super awesome engine with Denoise! Now I will create some interior scenes in Luxcore mb for luxcore gallery. Hope it will be soon for 2.8
by Floke
Fri Apr 13, 2018 12:40 pm
Forum: User Support
Topic: LuxCore didt see OpenCL devices on Linux
Replies: 18
Views: 2222

Re: LuxCore didt see OpenCL devices on Linux

Thanks! Here output when I try to run it [floke@floke-PC luxmark-v3.1]$ ./luxmark --mode=BENCHMARK_OCL_GPU X server found. dri2 connection failed! DRM_IOCTL_I915_GEM_APERTURE failed: Invalid argument Assuming 131072kB available aperture size. May lead to reduced performance or incorrect rendering. g...
by Floke
Fri Apr 13, 2018 9:39 am
Forum: User Support
Topic: LuxCore didt see OpenCL devices on Linux
Replies: 18
Views: 2222

Re: LuxCore didt see OpenCL devices on Linux

can u say plz how to run it?