Search found 8 matches

by Stem
Sun Jan 13, 2019 12:11 pm
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.1 released
Replies: 37
Views: 7752

Re: LuxCoreRender v2.1 released

Hi, Thanks for checking/fixing the bug. Another issue, but it is unpredictable. When a render is in progress(just after starting), I can get an error showing(which stops the render) of:- ------------- Report: Error Writing to ID classes in this context is not allowed: Scene, Scene Datablock, error s...
by Stem
Sun Jan 13, 2019 2:51 am
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.1 released
Replies: 37
Views: 7752

Re: LuxCoreRender v2.1 released

Hi, Its a problem with missing materials. If I import an object and any material zone's have not been given a Luxcore material, then I get the error/problem. In previous builds, an imported object with missing Luxcore mats would render, and I would be given warnings about missing mats. Do I need to ...
by Stem
Sun Jan 13, 2019 12:40 am
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.1 released
Replies: 37
Views: 7752

Re: LuxCoreRender v2.1 released

Hi, After importing an .obj file (have tried various), Luxcore does not render the imported .obj. Warning given:- Object "meshname" 'NoneType' object has no attribute 'nodes' I did download Luxcore 2.1 beta4 (which as been removed from forum) that does not show the problem, the imported mesh renders...
by Stem
Mon Apr 30, 2018 2:12 am
Forum: User Support
Topic: Volume Absorbtion scale
Replies: 1
Views: 482

Volume Absorbtion scale

Hi,

I am not seeing a setting for "Absorbtion scale" in the volumes. Is that not being implimented / no longer needed?
by Stem
Sun Mar 18, 2018 6:04 pm
Forum: Works in Progress
Topic: Just some tests
Replies: 2
Views: 808

Re: Just some tests

Will post one more render of this small scene.

( off to build something more complex )
by Stem
Fri Mar 16, 2018 5:53 pm
Forum: Works in Progress
Topic: Just some tests
Replies: 2
Views: 808

Just some tests

Will use this thread to post my attempts to render the models/scenes I build.

Path openCL + sobal (default settings)
1500 samples (2 mins)
by Stem
Fri Mar 09, 2018 11:52 pm
Forum: User Support
Topic: alpha06 bugs
Replies: 46
Views: 5774

Re: alpha06 bugs

frank_yifei wrote:
Fri Mar 09, 2018 3:21 pm
I tried another blender benchmark scene classroom, blendlux just can't passed the compiling and then crashed.
I am not seeing that problem.

Compile time approx 9sec, renders OK.

Win7 64/ gtx1080(x2)
by Stem
Wed Mar 07, 2018 7:38 am
Forum: News
Topic: LuxCoreRender v2.0alpha6 released
Replies: 18
Views: 4026

Re: LuxCoreRender v2.0alpha6 released

Have downloaded and tried both windows builds (just in case naming of builds was incorrect), nither will update/show devices, so cannot render with openCL. (alpha5 was OK)